Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

ActivBio Blog RSS Feed

23 Jun Turmericul. Beneficii multiple pentru sănătate
admin 1 1205
Turmericul este una dintre speciile de curcuma, adesea găsit şi sub denumirea de şofran indian. Condimentul cunoscut ca turmeric este obținut prin procesarea rădăcinilor plantei, care sunt transformat..
24 Jan Colagen Tip-2
admin 0 1148
Înaintarea în vârstă aduce cu sine reducerea cantității de colagen produsă de corpul nostru. Această reducere deteriorează țesuturile, având ca efect apariția durerilor de articulații.Un real ajutor p..
24 Jan Colagen de pește hidrolizat pentru sănătatea părului, pielii, unghiilor și articulațiilor
admin 0 1091
Starea de bine și sănătatea corpului nostru se reflectă și în frumusețea noastră. Dacă descoperim că pielea noastră a devenit inelastică, ridurile nedorite se înmulțesc, părul nostru devine din ce în ..
11 Mar Stimulează producția de colagen a corpului tău cu alimente sănătoase și organice
admin 0 1385
Colagenul este unul dintre cele mai importante componente de bază ale corpului uman: reprezintă un sfert din cantitatea de proteine din corpul nostru.Vrei piele frumoasă, tonifiată și vrei să îți păst..
08 Jun Probleme cu imunitatea? 4 produse care îți vor îmbunătăți starea de sănătate
0 1284
Trăim vremuri grele din punct de vedere al imunității. Bietul nostru corp este pus la dramatică încercare, obligat să facă față nu numai unui aflux al bacteriilor și virusurilor, dar și poluării, noxe..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)