Menu
Coș de cumpărături

ActivBio Blog RSS Feed

23 iun. Turmericul. Beneficii multiple pentru sănătate
admin 1 1273
Turmericul este una dintre speciile de curcuma, adesea găsit şi sub denumirea de şofran indian. Condimentul cunoscut ca turmeric este obținut prin procesarea rădăcinilor plantei, care sunt transformat..
24 ian. Colagen Tip-2
admin 0 1224
Înaintarea în vârstă aduce cu sine reducerea cantității de colagen produsă de corpul nostru. Această reducere deteriorează țesuturile, având ca efect apariția durerilor de articulații.Un real ajutor p..
24 ian. Colagen de pește hidrolizat pentru sănătatea părului, pielii, unghiilor și articulațiilor
admin 0 1192
Starea de bine și sănătatea corpului nostru se reflectă și în frumusețea noastră. Dacă descoperim că pielea noastră a devenit inelastică, ridurile nedorite se înmulțesc, părul nostru devine din ce în ..
11 mar. Stimulează producția de colagen a corpului tău cu alimente sănătoase și organice
admin 0 1464
Colagenul este unul dintre cele mai importante componente de bază ale corpului uman: reprezintă un sfert din cantitatea de proteine din corpul nostru.Vrei piele frumoasă, tonifiată și vrei să îți păst..
08 iun. Probleme cu imunitatea? 4 produse care îți vor îmbunătăți starea de sănătate
0 1433
Trăim vremuri grele din punct de vedere al imunității. Bietul nostru corp este pus la dramatică încercare, obligat să facă față nu numai unui aflux al bacteriilor și virusurilor, dar și poluării, noxe..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)