Menu
Coș de cumpărături

Termeni și condiții

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Proprietarul acestui site este Societatea Pinterol SRL. 

Societatea Pinterol SRL isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

TERMENI

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre Societatea Pinterol SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.activbio.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna :

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.

Vanzator - Societatea Pinterol SRL, avand sediul social in Municipiul Oradea, Str. Albacului, nr. 3, Judetul Bihor, cod postal 410080, nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J5/511/2017, CUI RO 37218560.

Bunuri - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

DREPTURI DE AUTOR 

Intregul continut al site-ului www.activbio.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea Societatii Pinterol SRLsi a Partenerilor si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. 

Folosirea fara acordul scris a Societatii Pinterol  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Societatea Pinterol SRL asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al Societatii Pinterol SRL.

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.activbio.ro. Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). 

OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator si confirmata de catre Vanzator, in cantitatea specificata de catre Cumparator in cadrul Comenzii.

LIVRAREA PRODUSELOR -conform Comenzii solicitate

DURATA CONTRACTULUI

1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Societatea Pinterol  SRL  a comenzii lansate de Cumparator.

2. Confirmarea comenzii de catre Societatea Pinterol  SRL  se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Cumparator.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

1.Sa livreze produsele in ambalajele originale si fara deteriorari

2. Sa livreze produsele comandate de Cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii

3. Sa informeze Cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial

4. In situatia in care Cumpartorul denunta contractul in baza prevederilor art. 6.3 inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, Societatea Pinterol SRL se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

1.Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale site-ului de vanzari online www.activbio.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

2.Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.