Menu
Coș de cumpărături

Despre noi

Firma Pinterol Srl și-a deschis porțile  cu un studio de formare corporală în Oradea, unde cu aparate de ultima tehnologie, ajutăm clienții noștri, în lupta grea de a scăpa de kilogramele nedorite. Cum numărul clienților noștri a crescut,  dorința noastră de a ajuta oamenii a fost tot mai mare și nu doar prin  modelare corporală cât și printr-un stil de viață cât mai  sănătos. Am participat la diverse expoziții internaționale de fitness și de comercializare a  produselor bio, pentru a găsi produse de cea mai înaltă calitate, pe care să le putem împărți cu clienții noștri. Am decis, ca pe lângă comercializarea acestor produse pe piața locală din Oradea, să începem vânzarea și pe teritoriul întregii țări. Pentru asta, am înființat pagina www.activbio.ro pe care oferim spre vânzare doar produse selectate cu mare grijă, devotament și încercate de noi.

Societatea noastră colaborează cu mai multe firme din Europa, ca de ex: Anglia și Suedia. Toate produsele noastre sunt fabricate în Uniunea Europeană, conform codului de practică GMP. Se utilizează numai materiile prime de calitate superioară, în forma lor cea mai înaltă și cea mai pură, cu o concetrație foarte înaltă, dimotrivă cu multe alte produse vândute de către firme concurente. Suntem reprezentanța directă a producătorilor, chiar din această cauză putem oferi prețuri foarte avantajoase și accesibile tuturor.

Vă oferim o gamă variată de: vitamine, colagen lichid, suplimente pentru articulații, antioxidanți, suplimente pentru îngrijirea corporală, pentru imunitate, pentru sănătatea inimii, pentru slăbire, pentru detoxifiere, suplimente dietetice și multe altele.