Menu
Coș de cumpărături

Vitamine, minerale și suplimente

Supliment cu ceai verde super puternic cu conținut ridicat de polifenol (427 mg) și galat de epigalocatechină (203 mg).Capsulă foarte eficientă, ușor de înghițit, 100% vegană. Un supliment alimentar natural pentru a susține bunăstarea și vitalitatea.Frunzele de ceai verde au fost cultivate de p..
40,00ron
Fără TVA:36,70ron
Complex de vitamina B cu spectru larg, foarte eficient:8 tipuri de vitamina B în echilibru perfect într-o singură tabletăContribuie la metabolismul normal și la reducerea oboseliiÎmbogățit cu vitamina C pentru a vă susține și mai mult nutriția100% veganDimensiunea tabletei: 18 mmComplex cu vitamina ..
58,00ron
Fără TVA:53,21ron
Un oligoelement de crom extrem de eficient care susține metabolismul normal al macronutrienților și contribuie la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge. 2500% VNR (valoarea de referință a nutrienților) per tabletă.Cromul ne poate stimula metabolismul carbohidraților, poate ajuta insulina să..
23,00ron
Fără TVA:21,10ron
Natural și sănătos, glucomannanul este ingredientul activ al rădăcinii limbii diavolului, contribuind la pierderea în greutate hrănind în același timp organismul.susține pierderea în greutate, contribuie la reducerea apetituluiconținutul său de fibre naturale este foarte mareingredientul său activ p..
54,00ron
Fără TVA:49,54ron
Fiecare tabletă cu Maca conține 500 mg de extract concentrat de rădăcină de maca echivalent cu întreaga rădăcină uscată.Ingrediente: extract de maca, umpluturi (celuloza, fosfat dicalcic), agent antiaglomerant (stearat de magneziu).Maca (lepidium meyenii) este un supliment alimentar popular. Este or..
39,00ron
Fără TVA:35,78ron
Magneziul este un mineral vital care contribuie la reducerea oboselii, menținerea echilibrului electrolitic, metabolismul generator de energie, funcționarea normală a nervilor, funcționarea normală a mușchilor, sinteza proteinelor, funcția psihologică normală și oasele și dinții sănătoși.100% veganD..
30,00ron
Fără TVA:27,52ron
Vitamina C care se găsește în fructe și legume este un nutrient cheie pentru corpul nostru. Lindens Mega Vitamina C+ este special formulată cu extract de măceș pentru a maximiza absorbția dozei de 1875% VNR (Valoarea de referință nutritivă) a fiecărui comprimat.Contribuie la funcționarea normal..
57,00ron
Fără TVA:52,29ron
Midiile cu buze verzi (midii originare din Noua Zeelandă) sunt o alternativă populară la glucozamină. Susține în mod natural articulațiile și menținerea țesuturilor conjunctive sănătoase.Un supliment alimentar cu absorbție rapidă, făcut dintr-un extract liofilizat de midii verzi. Procesul stabilizea..
47,00ron
Fără TVA:43,12ron
Acizii grași Omega-3 sunt acizii grași găsiți în pește.Conținutul lor de EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic) joacă un rol important în corpul nostru, deoarece contribuie la funcționarea normală a inimii, la funcționarea normală a creierului și, de asemenea, ajută la vederea. Di..
49,00ron
Fără TVA:44,95ron
Potasiul este un mineral esențial care contribuie la funcționarea normală a mușchilor, la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea tensiunii arteriale normale. Conținutul de 50 mg de vitamina C al tabletelor ajută la reducerea oboselii și protejează celulele de stresul oxidativ, fa..
31,00ron
Fără TVA:28,44ron
Probiotic microbiom natural și vegan, bacterii prietenoase pentru a susține flora intestinală și sistemul imunitar.BACTERII FOARTE EFICIENTE - PROBIOTICE - conține 6 miliarde de culturi vii organice per capsulă, Lindens Pro Bio Live Max este realizat pe baza unei noi rețete îmbunătățite, ajută siste..
54,00ron
Fără TVA:49,54ron
Supliment alimentar natural din extract de saw palmetto, cu un conținut ridicat de ingrediente active, pentru bărbații de vârstă mijlocie pentru a menține sănătatea prostatei.Saw Palmetto (serenoa repens) este o plantă originară din Florida, ale cărei fructe au fost consumate de indienii din regiune..
40,00ron
Fără TVA:36,70ron
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)