Menu
Coș de cumpărături

Informații comenzi

Informații despre comandă, plată, livrare și returnare

1. Comanda

Comanda se poate face telefonic la nr.: 0771 365 213 sau electronic adaugănd produsele în coșul de cumpărător. Dupa finalizarea comenzii, veti primi un email de confirmare a inregistrarii comenzii. Comenzile finalizate pana in ora 12:00 vor fi procesate in aceeasi zi iar cele finalizate dupa ora 12:00 vor fi procesate in ziua urmatoare. Expedierea produselor se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii sau confirmarea platii in cazul optiunii de plata prin virament bancar.

2. Livrarea

Produsele comandate pe activbio.ro sunt livrate prin intermediul firmei de curierat GLS România pe teritoriul țării. Livrarea comenzii se face direct la ușa dumneavoastră și în ziua livrarii veți fi contactat telefonic penrtu a stabili ora la care doriți să se efectueze livrarea.

Taxa de transport pe teritoriul Romaniei este de 15 lei pentru comenzi mai mici de 250 lei . Pentru comenzile care depasesc valoarea de 250 lei , transportul este gratuit.

3. Plata

Modalitațile prin care puteți plăti produsele:

- prin sistem ramburs: plata achită cash curierului când este primit coletul

- prin cont bancar: plata prin Ordin de plata/Transfer bancar pe baza facturii proforme. Factura fiscală vă este trimisă în colet.

Daca ati ales metoda de plata " Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

4. Returnarea produselor

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile calendaristice, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului 

Pinterol S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil  in contul IBAN al clientului.