Menu
Coș de cumpărături

Detergenți și produse de curățenie

Brand: AlmaWin
Rufe proaspete și parfumate, fără arome sintetice sau conservanți. Cu formula sa blândă și pură, amestec de parfum natural din extract de floare de tei și ulei de eucalipt din agricultura organică controlată, acest natural balsam de rufe creează o senzație plăcută de proaspăt hainelor.O experiență î..
35,00ron
Fără TVA:29,41ron
Brand: AlmaWin
Rufe proaspete și parfumate, fără arome sintetice sau conservanți. Cu formula sa blândă și pură, amestec de parfum natural din extract de verbena, ulei de eucalipt din agricultura organică controlată, cel mai natural balsam de rufe creează o senzație plăcută de proaspăt hainelor.O experiență îngădui..
37,00ron
Fără TVA:31,09ron
Brand: AlmaWin
Acest balsam de rufe cu aromă de floare de portocal AlmaWin este realizat în întregime din ingrediente pe bază de plante. Acest lucru asigură rufe catifelate și frumos mirositoare.Balsamul pentru rufe este natural, pe bază de uleiuri esențiale din agricultura ecologică certificată.AlmaWin - balsam d..
24,00ron
Fără TVA:20,17ron
Brand: AlmaWin
Acest balsam de rufe cu aromă de lavandă AlmaWin este realizat în întregime din ingrediente pe bază de plante. Acest lucru asigură rufe catifelate și frumos mirositoare.Balsamul pentru rufe este natural, pe bază de uleiuri esențiale din agricultura ecologică certificată.AlmaWin - balsam de rufe vega..
23,00ron
Fără TVA:19,33ron
Brand: AlmaWin
Fă din KLAR detergent lichid rufe COLOR micul tău ajutor împotriva decolorări, păstrând culorile vii ale hainelor tale.Datorită formulei blânde, fără enzime, fibrele sunt astfel protejate ca hainele tale să pară noi mai mult timp! În efortul de a reduce plasticul, deșeurile, KLAR Color Detergen..
50,00ron
Fără TVA:42,02ron
Brand: AlmaWin
Acest detergent lichid universal Soapnut KLAR, cu proprietățile sale naturale de curățare remarcabile, este potrivit pentru hainele colorate, dar și pentru cele albe. Spuma nucilor de săpun acționează și ca balsam de rufe, făcându-vă hainele moi și ușor de călcat. Vine într-un pachet ecolo..
43,00ron
Fără TVA:36,13ron
Brand: AlmaWin
Într-o familie medie, mașina de spălat vase funcționează cel puțin o dată pe zi, iar mașina de spălat de trei ori pe săptămână. Îți mai poți imagina gospodăria fără mici ajutoare?Acest detergent de curățare vă ajută să îndepărtați cu ușurință murdăria din locurile greu accesibile ale mașinii de spăl..
30,00ron
Fără TVA:25,21ron
Brand: AlmaWin
Acest detergent de rufe lichid AlmaWin COLOR oferă o curățare în profunzime, păstrând în același timp strălucirea hainelor tale colorate. Pentru a proteja pielea sensibilă a întregii tale familii, nu conține enzime.AlmaWin - detergent de rufe lichid vegan, care nu conține parfumuri sintetice, colora..
51,00ron
Fără TVA:42,86ron
Brand: AlmaWin
Acest detergent rufe lichid AlmaWin nu numai că vă face hainele minunat de curate, dar lasă și un parfum subtil de lavandă. Pentru a proteja pielea sensibilă a întregii familii, nu conține enzime. Eco pack reduce utilizarea plasticului cu 75 %.AlmaWin - detergent rufe lichid vegan, care nu conține p..
45,00ron
Fără TVA:37,82ron
Brand: AlmaWin
Acest detergent de rufe lichid AlmaWin COLOR oferă o curățare în profunzime, păstrând în același timp strălucirea hainelor tale colorate. Pentru a proteja pielea sensibilă a întregii tale familii, nu conține enzime.AlmaWin - detergent de rufe lichid vegan, care nu conține parfumuri sintetice, c..
140,00ron
Fără TVA:117,65ron
Brand: AlmaWin
Acest detergent rufe pudră se remarcă prin rezultate foarte bune chiar și la temperaturi scăzute (30 °C). Îți protejează culorile strălucitoare ale hainelor fiind blând cu fibrele. Conține enzime naturale fără OMG, precum și amidon de orez pentru aderență mai bună și călcare mai ușoară.AlmaWin ..
95,00ron
Fără TVA:79,83ron
Brand: AlmaWin
Acest detergent de rufe pudră AlmaWin se remarcă prin rezultatele sale excelente la temperatura de 30 °C. Secretul său este oxigenul activ, care elimină chiar și cele mai dure pete și vă păstrează rufele albe. Vă garantăm că acest detergent de rufe pulbere conține enzime naturale fără OMG, precum și..
95,00ron
Fără TVA:79,83ron
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)