Înaintarea în vârstă aduce cu sine reducerea cantității de colagen produsă de corpul nostru. Această reducere deteriorează țesuturile, având ca efect apariția durerilor de articulații.

Un real ajutor pentru această problemă îl constituie colagenul lichid de tip 2, deoarece conține aminoacizii care se găsesc în mod normal în cartilajul uman. Organismul nostru folosește acești aminoacizi pentru a crea colagen nou și pentru a repara cartilajul și țesuturile din corp, ajutat fiind și de

Acidul Hialuronic aflat în componența sa, care lubrifiază încheieturile și asigură un remediu eficient și natural pentru inflamații.

Acest tip de colagen este o componentă de bază care se găseşte în articulaţii, având un rol important în sănătatea întregului sistem osos. Aminoacizii prezenţi repară problemele care apar în ţesut şi tratează durerile.

Varianta cu cea mai eficientă și mai rapidă  absorbție a colagenului o constituie Colagenul Hidrolizat sub Forma de Peptide. Aceasta este descompus pentru a avea o dimensiune potrivită pentru a asigura o absorbție eficientă și mai ales o utilizare mai rapidă.

În medicina modernă, acţiunile colagenului lichid hidrolizat au fost studiate şi cercetate și s-a ajuns la concluzia că acest minunat produs are multiple beneficii pentru sănătate şi este asimilat foarte uşor de către organism, la întreaga sa capacitate.

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 prezent în produsul nostru Joint Formula este un supliment organic şi eficient, în compoziţia sa regăsindu-se 10 ingrediente active, necesare pentru tratarea durerilor articulare şi menţinerea sănătăţii întregului organism. Produsul mai conţine în mod natural și glucozamină, condritină, MSM, turmeric, ceai verde şi vitaminele C, B12 şi D3, maximizând astfel efectul produsului.

Beneficii reale aduse de colagenul de tip 2 sub formă de peptide:

Formula este special concepută pentru durerile articulare, osteoartrită, probleme ale ligamentelor şi alte afecţiuni reumatice

Elimină toxinele, având ca rezultat reducerea celulitei

Susține și reface țesuturile osoase

Ameliorează durerea şi inflamaţia ligamentelor și a încheieturilor

Îmbunătăţește aspectul pielii prin faptul că aceasta devine mai fermă și mai luminată

Asigură un nivel optim de energie

Ajută la refacerea ţesutului de la nivelul cartilagiilor

Îmbunătățește aspectul unghiilor şi a părului

Recomandări:

Este recomandat un tratament complet de minim 3 luni de zile pentru a vă asigura cele mai bune rezultate.