Starea de bine și sănătatea corpului nostru se reflectă și în frumusețea noastră. Dacă descoperim că pielea noastră a devenit inelastică, ridurile nedorite se înmulțesc, părul nostru devine din ce în ce mai slab, unghiile noastre se descompun, zicem că trece timpul și ne-am înbătrânit. De cele mai multe ori tragem un semnal de alarmă și vrem să schimbăm situația frustrantă.

Ce este colagenul și de ce avem nevoie de el?

Colagenul este o componentă importantă a oaselor, vaselor de sânge, mușchilor, ligamentelor, tendoanelor, cartilajelor, părului, unghiilor și pielii, care ține împreună țesuturile ca un adeziv. Există multe molecule de colagen din corpul nostru care sunt produse constant din aminoacizi, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, conținutul de colagen al corpului nostru scade, ceea ce duce la vindecarea mai lentă a rănilor și la deteriorarea mai ușoară a mușchilor, cartilajului și articulațiilor și o recuperare mai dificilă.

Supliment de colagen

Alimentația țintită și consumul de proteine ​​animale pot îmbunătăți mult situația. Peștele, carnea de pui și ouăle sunt surse excelente, care stimulează producția de colagen, dacă sunt consumate în cantități suficiente, ceea ce poate fi adesea dificil cu programul nostru aglomerat. Alternativ, puteți lua suplimente alimentare pentru a vă asigura că aveți suficient colagen în corp.

Colagenul de pește hidrolizat poate oferi o soluție părului, pielii, unghiilor și articulațiilor, asigurând toate nevoile de colagen ale organismului. Desigur, nici un supliment alimentar nu poate înlocui o dietă echilibrată, variată, dar consumul acestor suplimente va ajuta organismul să înlocuiască mai ușor și mai rapid aceste substanțe care lipsesc.

De ce este mai bun colagenul de pește?

Deoarece conține colagen mai pur și de calitate superioară decât cea de vită sau de porc. Este realizat printr-o tehnologie specială care rezultă în molecule mai mici, deci absorbția este mult mai optimă.

Beneficiile consumului de colagen de pește hidrolizat

Produsul Colagen 10000 mg este o calitate suedeză originală care conține acid hialuronic, biotină, cupru, siliciu, vitaminele C și B5, B6, B12, o formulă ultra concentrată care are un efect remarcabil asupra organismului nostru. Consumându-l, puteți experimenta frumusețea unei piele mai hidratată, suplă și mai netedă, cu părul mai bogat și unghiile mai sănătoase.

Țesuturile noastre conective, cartilajele și articulațiile devin mai sănătoase, mai puternice.

Este fără gluten și fără OMG, conține doar coloranți naturali.

Semnele de îmbătrânire vor apărea mai târziu și vor fi mai puțin vizibile.

Îmbunătățește nivelul de energie al organismului, performanțele cardiovasculare.

Îmbunătățește funcționarea sistemului limfatic și facilitează eliminarea toxinelor.

De unde știi cu siguranță că ai nevoie de înlocuirea colagenului?

Merită să acordați mai multă atenție semnalelor corpului dvs. dacă nu acordați atenție unei alimentații sănătoase, fumați, beți alcool în mod regulat sau trăiți un stil de viață stresant. Vârsta mai înaintată poate fi și un motiv bun, deoarece peste 25 de ani, organismul produce mai puțin colagen în fiecare an.

Primele simptome cele mai frecvente sunt:

- pielea uscată, deshidratată

- ridurile crescânde

- dureri articulare

- apariția gingivitei

Desigur, lipsa colagenului din organism  poate fi remediată, prin utilizarea puterii naturii și a acestei minunate tehnologii. Tehnologia și știința modernă ne ajută acum să NU ne neglijăm corpul.