Menu
Coș de cumpărături

Magneziu, 500 mg MgO, 90 tablete, Lindens

Magneziu, 500 mg MgO, 90 tablete, Lindens
Magneziu, 500 mg MgO, 90 tablete, Lindens
NOU
Magneziu, 500 mg MgO, 90 tablete, Lindens
Magneziu, 500 mg MgO, 90 tablete, Lindens
Magneziu, 500 mg MgO, 90 tablete, Lindens
35,00ron
Fără TVA: 32,11ron

Descriere

Magneziul este un mineral vital care contribuie la reducerea oboselii, menținerea echilibrului electrolitic, metabolismul generator de energie, funcționarea normală a nervilor, funcționarea normală a mușchilor, sinteza proteinelor, funcția psihologică normală și oasele și dinții sănătoși.

100% vegan

Dimensiunea tabletei: 11 mm

Ai grijă de sănătatea ta mentală si fizică cu Lindens Health + Nutrition! Dacă ai o dietă săracă în magneziu, se recomandă să consumați zilnic câte o tabletă  de magneziu de 500 mg, care furnizează suficient magneziu pentru a vă menține sănătatea și bunăstarea.

SPRIJINĂ MUŞCHII ȘI SISTEMUL NERVOS – magneziul susține funcția normală a mușchilor prin transformarea alimentelor în energie. De asemenea, susține funcționarea normală a sistemului nervos și funcțiile psihologice.

OASE ŞI DINȚI SĂNĂTOȘI - ajută la absorbția vitaminei D și a calciului, asigură producția de hormoni paratiroidieni, care este important pentru sănătatea oaselor și a dinților.

AJUTĂ LA DEPĂȘIREA OBOSELII - perfect pentru cei cu un stil de viață activ. Magneziul contribuie la reducerea oboselii, susține echilibrul electrolitic și metabolismul generator de energie.

CALITATE TESTATĂ ȘI DE ÎNCREDERE - Lindens Health + Nutrition este în fruntea furnizării consumatorilor cu suplimente nutritive de calitate. Aceste tablete cu magneziu sunt ambalate în pungi de folie care se păstrează în stare proaspătă, resigilabile, rezistente la lumină.

O tabletă de magneziu de 500 mg conține 300 mg de magneziu elementar, care reprezintă 80% din necesarul nutrițional zilnic al unui organism adult. Tabletele de magneziu pot fi consumate și de vegetarieni și vegani.

INSTRUCTIUNI: Supliment alimentar. Luați o tabletă pe zi cu puțină apă.

INGREDIENTE: Oxid de magneziu, celuloză microcristalină, maltodextrină, agent antiaglomerant (stearat de magneziu).

Nu conține alergeni. Fără OMG.

Conținut de ingredient activ/tabletă:

Nutrient 
Cantitate 
% valoare de referinta
 MgO 500 mg magneziu elementar
300 mg
80

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun