Menu
Coș de cumpărături

Potasiu 200 mg, 100 tablete, Lindens

Potasiu 200 mg, 100 tablete, Lindens
NOU
Potasiu 200 mg, 100 tablete, Lindens
39,00ron
Fără TVA: 35,78ron

Descriere

Potasiul este un mineral esențial care contribuie la funcționarea normală a mușchilor, la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea tensiunii arteriale normale. 

Conținutul de 50 mg de vitamina C al tabletelor ajută la reducerea oboselii și protejează celulele de stresul oxidativ, favorizează formarea colagenului, contribuie la menținerea stării normale a vaselor de sânge, oase, cartilaj, gingii, piele și dinți.

SPRIJINĂ SĂNĂTATEA MUȘCHILOR, OASELOR, DINȚILOR ŞI PIELII - formula de potasiu contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos si a muşchilor - adaos de vitamina C pentru funcționarea normaă a oaselor, dintilor, cartilajului, oaselor, pielii și vaselor de sange.

REDUCE oboseala și stresul oxidativ - combinația de potasiu și vitamina C ajută la reducerea oboselii și epuizării, protejând în același timp celulele de stresul oxidativ - mixull perfect pentru un stil de viață activă și sănătosă

CALITATE TESTATĂ - În calitate de producător lider de suplimente alimentare, Lindens îndeplinește cele mai înalte cerințe de calitate și are un certificat ISO 9001. 

Ambalajul din folie protejează de lumină şi produsul poate fi resigilat.

Aceste tablete cu potasiu, pot fi consumate și de vegani și vegetarieni, oferă un sprijin excelent pentru o nutriție completă.

INSTRUCTIUNI: Supliment alimentar. Luați două comprimate pe zi la masă. După antrenamentul fizic pot fi luate maximum patru doze. Nu luați pe stomacul gol.

INGREDIENTE: Clorura de potasiu, vitamina C (acid ascorbic), fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, amidon de porumb modificat, agent antiaglomerant (stearat de magneziu).

100% vegan, dimensiunea tabletei: 11 mm.

Nu conține alergeni.

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun