Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Vitamina B Complex de 500 mg, 120 capsule

Vitamina B Complex de 500 mg, 120 capsule
Vitamina B Complex de 500 mg, 120 capsule
NOU
Vitamina B Complex de 500 mg, 120 capsule
Vitamina B Complex de 500 mg, 120 capsule
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Vitamina B Complex de 500 mg, 120 capsule
100,00ron
Fără TVA: 84,03ron

Descrierea produsului:

Capsula Vitamina B Complex este un supliment zilnic de vitamina B care conține cel puțin 100% NRV (Nutritional Reference Value) pentru fiecare vitamină.

Complexul de Vitamina B  conține toate cele 8 vitamine B care alcătuiesc complexul de vitamina B - B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12. Fiecare dintre aceste vitamine B joacă un rol important în menținerea corpului uman în stare normală și sănătoasă. Aceste substanțe nutritive esențiale ajută la transformarea alimentelor noastre în carburanți corporali, asigurându-vă că puteți rămâne energizați pe tot parcursul zilei. Mulți oameni primesc toată vitamina B de care au nevoie dintr-o dietă variată, sănătoasă, dar alții beneficiază de un supliment de complex vitamină B.

Prowise capsule complexe de vitamina B este în special recomandată pentru persoanele care depun eforturi intense atât fizice cât și intelectuale, persoanele care suferă de oboseală cronică, stres și pentru persoanele care se îmbolnăvesc ușor și des.

Fiecare dintre vitaminele B are propriul mod de a contribui la menținerea unei funcții sănătoase. Vitamina B5 contribuie la performanța mentală normală, în timp ce vitamina B1 susține funcția cardiacă normală și sănătoasă. Sistemul imunitar este susținut de vitamina B12, pe lăngă efectul principal de hematopoeză, iar vitamina B6 este responsabilă pentru reducerea oboselii. Alte beneficii includ o contribuție la menținerea pielii normale (vitamina B7) și a părului normal (vitamina B7), reducerea trigliceridelor (B3).

Prowise capsule complexe de vitamina B este un supliment produs în Marea Britanie conform codului de practică GMP pentru o calitate și siguranță garantată.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.


 BENEFICII CHEIE:


1. Complex zilnic de vitamină B cu cel puțin 100% NRV


2.  Vitamina B1 – Tiamină - este vitală pentru creșterea sănătoasă, promovează funcția normală  și sănătoasă a organelor: a creierului,  a inimii și a sistemului cardiovascular.


3. Vitamina B-2 – Riboflavină. Organismul are nevoie de vitamina B-2 pentru a descompune grăsimile și drogurile.


4. Vitamina B-3 – Niacină. Organismul are nevoie de niacin pentru a menține pielea sănătoasă, nervii și digestia. Medicii prescriu uneori doze mari de niacină pentru a ajuta la îmbunătățirea nivelului de colesterol si trigliceride.


5. Vitamina B-5 - Acid pantotenic. Vitamina B-5 este esențială pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos. Vitamina B5 contribuie la performanța mentală normală.


6. Vitamina B-6 – Piridoxină. Vitamina B-6 ajută organismul să producă noi celule roșii din sânge, care transportă oxigen în tot corpul. De asemenea, ajută la menținerea sistemului imunitar puternic.


7. Vitamina B-7 – Biotină. Biotina este esențială pentru sănătatea părului, unghiilor și a funcției nervului.


8. Vitamina B-9 - Acid folic. Organismul folosește acid folic - sau folat, în forma sa naturală - pentru a face ADN și material genetic. În timpul sarcinii, acidul folic poate reduce riscul anumitor defecte congenitale.


9. Vitamina B-12 – Cobalamina. Celula nervoasă și cele sanguine ale corpului necesită vitamina B12. Nivelurile adecvate de B-12 previne, de asemenea, anemia pernicioasă, care este o deficiență a acestui nutrient.


10. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.


11. Produs în Marea Britanie la codul de practică GMP pentru a garanta calitatea și siguranța.


12. 1 cutie ajunge pentru 4 luni de tratament datorită concentrației mari - Se consumă 1 capsulă pe zi


 Ingrediente active: PABA (acid para-aminobenzoic) 30 mg,  Tiamină (Vitamina B1) 1,4 mg (127% EC NRV),  Riboflavină (Vitamina B2) 1,6 mg (114% EC NRV), Niacină (Vitamina B3) 18 mg (112% NRV),  Acid pantotenic ( Vitamina B5) 6 mg (100% NRV), Piridoxină (Vitamina B6) 2 mg (143% NRV), Acid folic (Vitamina B9) 200 ug (100% NRV), Biotină (Vitamina B7) 150ug (300%), Hidroxicobalamina (Vitamina B12)  2.5ug (100% NRV) **  NRV = Valoarea de referință a nutrienților


Alte ingrediente: capsulă HPMC (- hidroxipropilmetilceluloză), maltodextrină, stearat de magneziu


Administrare: Luați o capsulă pe zi sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră. Se bea cu foarte multă apă, deoarece vitaminele B sunt hidrosolubile, adică se dizolvă în apă și astfel sunt absorbite mult mai eficient la nivelul intestinului subțire. 1 Cutie (120 buc) ajunge pentru 4 luni de tratament datorită concentrației mari.


Nu conține: sare, amidon, grâu, porumb, gluten, lactoză, drojdie, lactate, conservanți artificiali, culori artificiale sau organisme modificate genetic.


În sarcină, alăptare sau în cazul diverselor boli, cereți recomandarea specialistului sau a medicului.


Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina soarelui. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor.


Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuieasca o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.


Nu este recomandat utilizarea persoanelor sub 18 ani.


Nu depășiți doza recomandată, doar la recomandarea medicului.


Efectele secundare ale acestui supliment sunt rare, dar vă rugăm, încetați administrarea și adresați-vă medicului, imediat, în cazul unui efect secundar.

  Notificat de INSP –CRSP Cluj cu seria AC nr. 2490/01.08.2019.


Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun