Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule

Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
NOU
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Vitamina K2MK-7, 100mcg, 60 capsule
69,00ron
Fără TVA: 57,98ron

Descrierea produsului:

 

Vitamina K a fost descoperită în 1929 ca un nutrient esențial pentru coagularea sângelui (coagularea sângelui). Descoperirea inițială a fost raportată într-o revistă științifică germană, unde se numea "Koagulationsvitamin" – de aici provine demunirea "K". De asemenea, a fost descoperit de dentistul Weston Price, care a călătorit în lume la începutul secolului al XX-lea, studiind relația dintre dietă și boală în diferite populații. El a descoperit că dietele non-industriale erau ridicate în unele substanțe nutritive neidentificate, care păreau să ofere protecție împotriva cariilor dentare și a bolilor cronice. El s-a referit la acest nutrient misterios ca "activator X", despre care se crede acum că a fost vitamina .

Există două forme principale de vitamina K:

Vitamina K1 (filochinonă): prezentă în zarzavaturi și fructe.

Vitamina K2 (menacinonă): este prezentă în unele produse pe bază de animale cât și sintetizată de către bacteriile anaerobice din tractul gastro intestinal.

Vitamina K2 poate fi împărțită în mai multe subtipuri, cele mai importante fiind MK-4 și MK-7.

Vitamina K2 MK-7 Prowise este un supliment de vitamina K, de o calitate superioară și este foarte ușor de înghițit. Vitamina K activează proteinele care joacă un rol în coagularea sângelui, metabolismul calciului și sănătatea inimii. Una dintre funcțiile sale cele mai importante este reglarea depunerii de calciu. Cu alte cuvinte, aceasta promovează calcificarea oaselor și previne calcificarea vaselor de sânge și rinichilor. Unii oameni de știință au sugerat că rolurile vitaminelor K1 și K2 sunt destul de diferite și mulți consideră că ar trebui clasificați în totalitate ca nutrienți separați. Această idee este susținută de un studiu pe animale care arată că vitamina K2 (MK-4) a redus calcificarea vaselor de sânge, în timp ce vitamina K1 nu.Studiile controlate la oameni observă, de asemenea, că suplimentele de vitamina K2 îmbunătățesc în general sănătatea oaselor și a inimii, în timp ce vitamina K1 nu are beneficii semnificative . Cu toate acestea, sunt necesare mai multe studii la om înainte ca diferențele funcționale dintre vitaminele K1 și K2 să fie pe deplin înțelese.

MK-7 (menacinonă -7)   conține o formă de vitamina K2 biodisponibilă și extrem de  activă, derivat din natto, o soia tradițională japoneză fermentată. MK-7 este o formă bioactivă îmbunătățită a vitaminei K2 și este absorbită de zece ori mai eficient decât K1 din spanac. În timp ce vitamina K1 este absorbită în primul rând de ficat, MK-7 este absorbit în țesuturile extrahepatice, cum ar fi peretele arterial și pancreasul. Capsulele Prowise Vitamina K2 MK-7 sunt fabricate în Marea Britanie la codul de practică GMP. Se utilizează doar materii prime de calitate superioară, în forma lor cea mai înaltă și cea mai pură.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

 

BENEFICII CHEIE:

 

1. Vă ajută să vă mențineți oasele puternice și să susțineți un sistem cardio-vascular sănătos. Vitamina K și vitamina D joacă, de asemenea, un rol foarte important în sănătatea cardiovasculară și articulară. Atunci când țesuturile moi, cum ar fi arteriolele sunt deteriorate din cauza stresului oxidativ, organismul răspunde cu un proces inflamator. Acest proces are ca rezultat depunerea de calciu în țesuturile deteriorate. Acest lucru creează acumularea de plăci în arteriole și pinteni osoși degenerativi în articulații. Studiile la animale au arătat că vitamina K2 nu numai că previne arterioscleroza și ateroscleroza, dar de fapt are potențialul de a inversa calcificarea arterială prin activarea MGP.

2. Sprijină funcția de memorie sănătoasă. Unele cercetări au arătat că același proces fascinant prin care vitamina K ajută la prevenirea calcifierii arterelor și a țesutului muscular ar putea fi de ajutor și în protejarea creierului împotriva bolilor precum Alzheimer. Pe scurt, vitamina K ajută la prevenirea excesului de calciu din organism (inclusiv la nivelul creierului), acest exces de calciu fiind considerat o cauză importantă pentru daunele cauzate de Alzheimer. 

3. Poate contribui la menținerea nivelul glicemiei în intervalul normal.

4. Poate ajuta la imbunatatirea sanatatii osoase si la reducerea riscului de osteoporoza. Osteoporoza - care se traduce în "oasele poroase" - este o problemă comună în țările occidentale. Acesta prevalează în special în rândul femeilor în vârstă și crește puternic riscul fracturilor. Vitamina K2 joacă un rol central în metabolismul calciului - principalul mineral găsit în oase și dinți.Vitamina K2 activează acțiunile de legare a calciului între două proteine ​​- matrix ​​GLA și osteocalcin, care contribuie la construirea și menținerea oaselor.

5. Poate îmbunătăți sănătatea dentară. Una dintre principalele proteine care reglementează sănătatea dentară este osteocalcinul - aceeași proteină care este critică pentru metabolismul osos și este activată de vitamina K2. Osteocalcinul declanșează un mecanism care stimulează creșterea dentinei noi, care este țesutul calcificat sub smaltul dinților.

6. Este un ajutor în lupta împotriva cancerului.  Vitamina K2 s-a dovedit a îmbunătăți supraviețuirea la pacienții cu cancer hepatic. Bărbații care consumă cele mai mari cantități de K2 par să aibă un risc mai scăzut de cancer de prostată avansat.

7. Vitamina K2 MK-7 îmbunătățește sănătatea cardiovasculară la femeile  în postmenopauză. Expertul în vitamina K, Dr. Cees Vermeer, a condus recent un studiu care a arătat că utilizarea pe termen lung a vitaminei K2 sub formă de MK-7 are un impact pozitiv asupra sănătății inimii. Vitamina K a contribuit la reducerea rigidității cantității pereților arterelor legate de îmbătrânire, precum și la îmbunătățirea elasticității vasculare.

8. Are efecte antiaging. Vitamina K2 este, de asemenea, un sprijin de nădejde pentru sănătatea pielii, având și importante efecte antiaging. La fel cum ajută la prevenirea calcifierii arterelor, venelor și țesuturilor moi, aceasta ajută la stoparea excesului de calciu în elastina din piele. Din acest motiv, vitamina K2 ajută la menținerea elasticității pielii și prevenirea ridurilor. Cercetările arată că femeile cu riduri adânci au mai multe șanse de a avea o densitate scăzută a oaselor. Alte studii au arătat că femeile japoneze sunt mult mai puțin predispuse să aibă riduri decât alte culturi, remarcând că natto (soia fermentată cu un conținut ridicat de vitamina K2) din dieta lor ar avea un rol esențial.

9. Când aportul alimentar de vitamina K crește, riscul de mortalitate scade. Într-o analiză recentă a dietei de 7,216 de participanți, aportul alimentar de vitamina K a fost invers asociat cu riscul de mortalitate. Cei care și-au sporit aportul alimentar cu vitamina K1 și K2 în perioada de urmărire de aproape cinci ani au avut un risc de mortalitate generală de 43% și 45% redus comparativ cu cei a căror aporturi au rămas neschimbate sau reduse. Cei cu aport crescut de vitamina K2 în timpul monitorizării au avut un risc de 59% mai mic de deces din cauza cancerului.

Ingrediente active / 1 capsulă:

Vitamina K2 (sub formă de menacinonă-7 din Natto 100 mcg (125% RDA);

Vitamina C (din palmitat de ascorbil) 2 mg (RDA 3%)

Alte ingrediente: Capsulă HPMC vegetariană, făină de orez, dioxid de silicon.


Administrare: Luați o capsulă zilnic cu o masă. Cel mai bine luat seara. 1 cutie conține 60 de capsule.


Nu conține: sare, amidon, grâu, porumb, gluten, lactoză, drojdie, lactate, conservanți artificiali, culori artificiale sau organisme modificate genetic.


În sarcină, alăptare sau în cazul diverselor boli, cereți recomandarea specialistului sau a medicului.


Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina soarelui. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor.


Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuieasca o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.


Nu este recomandat utilizarea persoanelor sub 18 ani.


Nu depășiți doza recomandată, doar la recomandarea medicului.


Efectele secundare ale acestui supliment sunt rare, dar vă rugăm, încetați administrarea și adresați-vă medicului, imediat, în cazul unui efect secundar.


 Notificat de Ministerul Sănătății sub nr. 4036/06.11.2019.


Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun