Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Organic Turmeric capsule de 600mg, 120 capsule

Organic Turmeric capsule de 600mg, 120 capsule
Organic Turmeric capsule de 600mg, 120 capsule
NOU
Organic Turmeric capsule de 600mg, 120 capsule
Organic Turmeric capsule de 600mg, 120 capsule
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Organic Turmeric capsule de 600mg, 120 capsule
78,00ron
Fără TVA: 65,55ron

Descrierea produsului:

Turmericul este unul dintre cele mai căutate suplimente din zilele noastre. Suplimentele noastre organice de Turmeric de 600 mg sunt de două ori mai puternice decât suplimentele comercializate de multe alte firme concurente. De asemenea pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane. Noi folosim Soim Association Certified Turmeric cu piper negru organic, care conține piperină. Ardeiul negru ajută la absorbție - ceea ce poate crește biodisponibilitatea cu până la 2.000% -  fără ca organismul să se lupte să absoarbă efectele întregi ale curcuminei turmerice. Suplimentele cu turmeric au fost lăudate de către presa națională și practicienii din domeniul sănătății.

Turmericul, uneori numit șofran indian sau condiment de aur, este o plantă înaltă care crește în Asia și America Centrală. Turmerica pe rafturi și în dulapurile de condimente este făcută din rădăcinile de bază ale plantei. Culoarea galben strălucitoare a turmericului prelucrat a inspirat numeroase culturi pentru a o folosi ca colorant. Turmericul de curmale este, de asemenea, un ingredient principal în pulberea de curry. Capsule, ceaiuri, pulberi și extracte sunt unele dintre produsele turmerice disponibile comercial. Curcumina este ingredientul activ în turmeric și are proprietăți biologice puternice. Medicina ayurvedică, un sistem tradițional indian de tratament, recomandă curcuma pentru o varietate de probleme de sănătate. Acestea includ durerea cronică și inflamația. Medicina de Vest a început să studieze turmericul ca un agent de eliberare a durerii și agent de vindecare.

Prowise Organic Turmeric este un supliment fabricat în Marea Britanie sub licență GMP pentru o calitate și siguranță garantată.


BENEFICII CHEIE:


1. Turmericul este antiinflamator: ingredientul activ în turmeric este curcumina, un antiinflamator puternic care ajută la menținerea răspunsurilor inflamatorii sănătoase. Dieta tipică occidentală (gândiți-vă la o mulțime de alimente procesate, zahăr și alcool) duce la ceea ce se numește "inflamație cronică" în organism. Medicii cred că această inflamație este un ucigaș tăcut, deoarece setează corpul pentru a fi gazda perfectă pentru bolile cardiace, cancerul, Alzheimer și chiar obezitatea. De aceea, încercați să faceți tot ce puteți pentru a reduce inflamația, inclusiv consumul mai multor legume și fructe întregi neprelucrate împreună cu mirodenii specifice (cum ar fi turmericul) și ierburi cunoscute pentru a lupta împotriva răspunsurilor inflamatorii. Una dintre principalele componente anti-inflamatorii ale curcuminei este numită curcumina, un studiu științific a dovedit, faptul că, curcumina este la fel  de eficace ca si unele medicamente, în reducerea inflamatiei in organism. Cercetătorii au descoperit că aspirina si ibuprofenul (ingredient activ in Advil) au fost cel mai putin eficiente din toți compușii antiinflamatori pe care i-au studiat.

2. Turmericul sprijină îmbinările sănătoase: Beneficii în promovarea sănătății articulare și a mobilității.Deoarece curcumina din turmeric este un anti-inflamator, poate aduce beneficii articulațiilor și ajută la menținerea lor de a NU fi inflamate si umflate. Acest lucru a fost demonstrat într-un studiu științific, referitor la pacienții cu artrită reumatoidă. Poliartrita reumatoidă (RA) este o afecțiune inflamatorie cronică care determină umflarea dureroasă a articulațiilor. Cercetătorii au descoperit ca 500 mg. din curcumină zilnică a fost mai eficace decât medicamentul pe bază de prescripție medicală Diclofenac, administrat la pacientii cu RA. Când vine vorba de a lua turmeric pentru articulații,în baza studiilor, s-a demonstrat, că cel mai eficient este atunci când este luat înainte să apără simptomele, ca o măsură de prevenire pentru a vă menține articulațiile sănătoase, fără durere, și mobile. Dar unele studii au demonstrat că pot ajuta la tratarea osteoartritei (o boală degenerativă a articulației).

3. Turmericul promovează sănătatea inimii: proprietățile tumericului sprijină sănătatea generală a sistemului cardiovascular. Există mai mulți factori și condiții ale stilului de viață în organism, care pot conduce la boală cardiacă - care este cauza # 1 a deceselor în lume. Așa cum am menționat mai devreme, inflamația cronică joacă un rol major în boala cardiacă, luând astfel curcuma ca un antiinflamator poate ajuta la prevenirea bolilor cardiace și atacurilor de inimă. Unul dintre cele mai interesante beneficii ale curcuminei este faptul că, poate îmbunătăți învelișul vaselor de sânge (cunoscut sub numele de endoteliu). Când endoteliul nu funcționează corespunzător, nu poate regla în mod adecvat tensiunea arterială și coagularea, ceea ce poate duce la boli de inimă.

4.Turmericul încurajează nivelurile de colesterol sănătoase.Colesterolul ridicat este cunoscut ca fiind cauzat de stresul oxidativ, adus în corp prin inflamație cronică și hiperglicemie crescută. Reducerea inflamației în organism susține nivelurile de colesterol sănătoase. Un studiu a constatat că curcumina este comparabilă cu medicamentul eliberat pe bază de prescripție medicală Lipitor  asupra disfuncției endoteliale în reducerea inflamației și markerilor stresului oxidativ. Un studiu anterior efectuat pe animale a arătat rezultate similare în organism. Un studiu al voluntarilor umani a constatat că administrarea a 500 mg. din curcumină zilnică a scăzut colesterolul total cu 11,63%, în timp ce HDL (colesterolul "bun") a crescut cu 29% în numai 7 zile.

5.Turmericul mărește toleranța la stres: Ca un adipogen, ajută la contracararea efectelor negative ale stresului de zi cu zi asupra corpului. Dacă vă simțiți stresați, adaptorii ar trebui să vă fie noul cel mai bun prieten! În medicina naturistă, unele substanțe botanice sunt numite "adaptogeni", ceea ce înseamnă că ei au capacitatea de a modula eliberarea hormonilor de stres din glandele suprarenale. Acest lucru vă poate ajuta să vă adaptați mai bine la stresul fizic și emoțional. De asemenea, ajută la menținerea echilibrului hormonilor. Curcumina din turmeric este un adapogen cunoscut care are capacitatea de a reduce secreția de hormoni de stres în organism.

6. Turmericul sprijină pierderea în greutate: Curcumina poate influența pozitiv managementul greutății la persoanele supraponderale. Stresul crescut poate provoca creșterea bruscă a greutății. Atunci când hormonii de stres (cortizol) nu vor mai funcționa, se acumulează grăsimi în apropierea stomacului deoarece celulele din stomac sunt mai sensibile la cortizol și foarte eficiente în stocarea energiei. Astfel turmericul vă poate ajuta să vă echilibrați hormonii de stres, vă poate ajuta să opriți formarea colăceilor de rezervă în jurul taliei. Proprietățile antiinflamatorii ale curcuminei pot lupta și împotriva obezității. Un studiu a constatat, de fapt, că consumul de curcumină poate reduce creșterea celulelor grase!

7. Turmericul susține metabolismul sănătos: Ajută la menținerea nivelului normal al zahărului din sânge. Turmeriul a fost utilizat pentru tratarea diabetului în medicina ayurvedică și medicina tradițională chineză de ani de zile. O revizuire a studiilor științifice din 2013 a constatat că curcumina stabilizează nivelurile de glucoză din sânge și, de asemenea, a ajutat la complicațiile legate de diabet. Într-un studiu, de 100 de persoane supraponderale cu diabet zahărat de tip 2 au luat 300 mg. de curcumină timp de 12 săptămâni. Cercetătorii au descoperit că cei care au luat curcumina au avut un nivel semnificativ mai scăzut de glucoză din sânge. Există cercetări promițătoare care sugerează că curcumina poate reduce riscul apariției diabetului la cei cu risc crescut. Într-un studiu din 2012, toți participanții care au luat extract de curcumină timp de 9 luni NU au dezvoltat diabet, deși au fost prediabetici.

8. Turmericul optimizează vitalitatea: proprietățile sale puternic antioxidante combat excesul de radicali liberi din organism care pot afecta celulele și pot diminua sănătatea. Antioxidantii combat radicalii liberi din organism care pot duce la cancer, la boală neurodegenerativă și alte tulburări. Cu toate alimentele "moarte" prelucrate, care se strecoară în dietele noastre ... cu toții putem folosi mai mulți antioxidanți în viața noastră! Curcumina din turmeric este un antioxidant puternic. Chiar și mai bine, curcumina este specială în faptul că sa demonstrat că stimulează enzimele antioxidante din organism, oferindu-vă un beneficiu chiar mai mare!

9. Turmericul sprijină sănătatea creierului: Ajută la menținerea funcției cognitive sănătoase și a memoriei de lucru. Curcumina are capacitatea uimitoare de a stimula o proteină din creier numită BDNF. Acest important factor - neurotrofic derivat din proteinele cerebrale (BDNF) - este responsabil pentru a ajuta creierul să crească. S-a observat o dezvoltare a neuronilor și formează noi conexiuni în creier - două lucruri de care avem nevoie cu adevărat în timp ce îmbătrânim. BDNF construiește "carosabil" în creier, astfel încât neurotransmițătorii precum serotonina și dopamina pot călători mai ușor acolo unde trebuie să meargă. De aceea, nivelurile ridicate de BDNF sunt legate de o mai bună memorie și starea de spirit ... Și, atunci când nivelurile BDNF sunt scăzute, riscul de Alzheimer și depresie crește.

10.Turmericul promovează pielea radiantă. Turmericul este o forță anti-îmbătrânire. Având în vedere că este un antioxidant - se poate lupta împotriva leziunilor oxidative și stimulează aspectul general al pielii. Proprietățile antiinflamatorii ajută la combaterea apariției pielii îmbătrânite.

11.Turmericul îmbunătățește dispoziția: Curcumina ajută la reducerea simptomelor ușoare de dispoziție. Deoarece curcumina din turmeric stimulează proteina BDNF creier-constructor, poate ajuta la prevenirea depresiei. Curcumina poate da un impuls serotoninei și dopaminei - considerați cei doi hormoni ai fericirii.

12. Reduce simptomele de balonare și de gaze legate de indigestie ocazională. Turmericul a fost folosit de secole în medicina ayurvedică pentru a îmbunătăți digestia și a vindeca inflamația intestinului - probabil datorită naturii sale ca antiinflamator. De asemenea, curcumina din turmeric stimulează vezica biliară, ajutând corpul dumneavoastră să producă bilă pentru a distruge alimentele și pentru a îmbunătăți digestia. Un studiu a constatat că curcuma are capacitatea de a reduce simptomele balonării și gazelor la persoanele care au indigestie. Unele cercetări arată că curcumina îi poate ajuta și pe cei cu colită ulcerativă - o boală inflamatorie intestinală care provoacă răni în tractul digestiv.

13. Reduce riscul de cancer: proprietățile anti-cancer ale Curcuminei pot inhiba creșterea tumorilor și pot reduce răspândirea cancerului. Curcumina din turmeric poate să încetinească dezvoltarea și creșterea cancerului în organism. Studiul pe animale arată că cucurmina are capacitatea de a distruge celulele tumorale și de a inhiba creșterea tumorilor. Acest lucru poate împiedica creșterea celulelor canceroase în organism. Un studiu de cercetare la om a constatat că administrarea a 4 grame de curcumina zilnică a redus numărul de leziuni precanceroase în colon cu 40%. Cercetările sugerează că curcumina este cea mai benefica în cancerul de sân, intestin, stomac și piele.

14. Ingredientele turmerice sunt naturale, sigure și eficiente

15. Conține doar ingrediente naturale de înaltă calitate premium

16. Potrivit pentru vegetarieni și vegani

17. Produs în Marea Britanie la codul de practică GMP pentru a garanta calitatea și siguranța


Ingrediente active / 1 capsulă: Turmeric Organic   600 mg

                                                       Piper Negru Organic 5mg


Alte ingrediente: Pulbere organică de curcuma, Capsulă vegetala HPMC (hidroxipropilmetilceluloză), Pulbere organică de piper negru.


Administrare: Luați 1 capsulă pe zi cu alimente. 1 cutie conține 120 de capsule.


 Nu conține: Sare, amidon, grâu, porumb, gluten, lactoză, drojdie, lactate, conservanți artificiali, culori artificiale sau organisme modificate genetic


În sarcină, alăptare sau în cazul diverselor boli, cereți recomandarea specialistului sau a medicului.


Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina soarelui. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor.


Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuieasca o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.


Nu este recomandat utilizarea persoanelor sub 18 ani.


Nu depășiți doza recomandată, doar la recomandarea medicului.


Efectele secundare ale acestui supliment sunt rare, dar vă rugăm, încetați administrarea și adresați-vă medicului, imediat, în cazul unui efect secundar.

Notificat de INSP –CRSP Cluj cu seria AC nr. 2489/01.08.2019.


Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun