Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Complex de zmeură (Raspberry Complex), 60 capsule

Complex de zmeură (Raspberry Complex), 60 capsule
Complex de zmeură (Raspberry Complex), 60 capsule
NOU
Complex de zmeură (Raspberry Complex), 60 capsule
Complex de zmeură (Raspberry Complex), 60 capsule
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Complex de zmeură (Raspberry Complex), 60 capsule
50,00ron
Fără TVA: 42,02ron

Descrierea produsului:

Raspberry Complex (complex de zmeură) este o combinație de ingrediente care vă va ajuta să obțineți mai multă energie și putere.

De asemenea, aceste capsule ușor de utilizat, vă vor ajuta să reduceți greutatea corpului.

Ingredientele principale sunt Zmeura, care este cunoscută sub numele de "Cel mai bun supliment pentru pierderea în greutate" împreună cu ceaiul verde, Cayenne Powder, Cofeina, Acai Berry și Oțetul de cidru de mere.

În toată lumea, ceaiul verde este cunoscut, ca cel mai bun ceai pentru pierdere în greutate.

Am adăugat încă 1 ingredient care este, de asemenea, popular în produsele de scădere din greutate, oțetul de cidru de mere. Folosim cele mai premium ingrediente din oțetul de cidru de mere.

 

Zmeură:

Zmeura determină grăsimea din celule să fie defalcată mai eficient, ajutând corpul să ardă mai repede grăsimea. Cel mai bun supliment pentru pierdere în greutate și diete.

 

Oțet de mere:

Capsulele Apple Cider Vinegar (Oțet de cidru de mere) ajută la susținerea unor niveluri sănătoase de zahăr din sânge. Este, de asemenea, bogat în pectine care se crede că contribuie la nivelurile de colesterol și de gestionare a greutății. Este bogat în acid acetic și nutrienți cum ar fi vitaminele B și vitamina C.  Acidul acetic în oțetul de cidru de mere contribuie la o absorbție mai bună, ceea ce va da rezultate mai rapide.

 

Acai Berry (Fruct de acai):

Sprijină pierderea sănătoasă din greutate. Datorită conținutului de fibre și a acizilor Omega3, Omega 6 si Omega 9, fructele de acai ajută la pierderea rapidă din greutate. Aceștia conduc la scăderea apetitului, creșterea nivelului energiei precum și reducerea acumulării de grăsimi și arderea acestora în același timp. Fructele de acai pot încuraja producția de energie. Măresc energia si rezistența organismului. Fructul de acai este recomandat deoarece reprezintă o importantă sursă de nutriție și de carbohidrați. Este un agent antibacterian, antiviral și antiparazitic.

 

Pudră Cayenne

Stimulând tractul digestiv, ardeiul Cayenne ajută la producerea de enzime și a sucurilor gastrice. Ca rezultat, corpul poate digera mâncarea și toxinele. Acest ardei este un stimulant în sine accelerând procesul limfatic precum și reacția ritmică a sistemului digestiv. După cum știm, procesul de încălzire a organismului duce la detoxifiere, așadar ardeiul Cayenne stimulează eliminarea deșeurilor și toxinelor din piele (procesul de transpirație).

 

Cofeină:

Cofeina este folosită de milioane de oameni, zi de zi, pentru obţinerea energiei şi îmbunătăţirea nivelului de concentrare. Cofeina este un stimulant al sistemului nervos central, care include creierul, măduva spinării şi alţi centri nervoşi din organism – şi produce un efect puternic în organism, cum ar fi creşterea temporară a energiei şi a stării de alertă.

 

INGREDIENTE ACTIVE / 1 CAPSULĂ:

Extract de fructe de zmeură 10: 1 extract (4% cetone) echivalent cu 1200 mg

Ceai verde 30: 1 extract 19% ECGC 50% Polifenoli echivalent cu 850 mg

Pudră Cayenne: 25,00 mg

Cafeina Anyhdrous Pur: 50,00 mg

Extract de ceai verde 30: 1   42,5 mg

Acai Berry Pudră uscată:  25,00 mg

Pudră de oțet de cidru de mere 35% Acid acetic: 25,00 mg

 

Alte Ingrediente: agent de aglomerare (făină de orez brun - fără gluten), agent anti-coagulare (stearat de magneziu)

ADMINISTRARE: Luați câte o capsulă de două ori pe zi cu 60 de minute înainte de micul dejun și masa de prânz cu un pahar de apă. 1 cutie conține 60 de capsule.

Nu conține: Sare, grâu, porumb, gluten, lactoză, drojdie, lapte, conservanți artificiali, culori artificiale sau organisme modificate genetic

În sarcină, alăptare sau în cazul diverselor boli, cereți recomandarea specialistului sau a medicului.

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina soarelui. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuieasc[ o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Nu este recomandat utilizarea persoanelor sub 18 ani.

Nu depășiți doza recomandată, doar la recomandarea medicului.

Efectele secundare ale acestui supliment sunt rare, dar vă rugăm, încetați administrarea și adresați-vă medicului, imediat, în cazul unui efect secundar.

Notificat de INSP –CRSP Cluj cu seria AC nr. 2491/01.08.2019.

Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun