Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Periuță de dinți pentru adulți din bambus

Periuță de dinți pentru adulți din bambus
Periuță de dinți pentru adulți din bambus
Periuță de dinți pentru adulți din bambus
NOU
Periuță de dinți pentru adulți din bambus
Periuță de dinți pentru adulți din bambus
Periuță de dinți pentru adulți din bambus
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Periuță de dinți pentru adulți din bambus
24,00ron
Fără TVA: 20,17ron

Opţiuni disponibile

Descriere

Scopul nostru este de a inspira și motiva o gândire responsabilă, ecologică.

Peste 5 miliarde de periuțe de dinți din plastic sunt fabricate în toată lumea în fiecare an. Uitați de utilizarea plasticului, spălați-vă pe dinți cu periuțe de dinți din bambus. Plasticul nu se descompune niciodată, deoarece nu face parte din lanțul alimentar al naturii. Utilizarea periuțelor de dinți din plastic este un obicei care nu poate fi continuat într-un mod durabil.

Periuțele de dinți Nordics sunt fabricate din bambus certificat FSC 100% (bambus Moso - Phyllostachys edulis) și peri de nailon DuPont de cea mai înaltă calitate. Nordics a ales acest tip de bambus pentru că urșii panda, care sunt în pragul dispariției, nu consumă acest tip și, prin urmare, nu este pus în pericol viața și siguranța lor. Bambusul este antibacterian în mod natural, ceea ce înseamnă că creșterea lui nu necesită utilizarea de pesticide sau îngrășăminte. Peria este fabricată din nailon DuPont de cea mai înaltă calitate. Periuțele de dinți sunt ambalate în hârtie reciclată. Produs vegan.

Mânerul periuțelor de dinți este rotund și ergonomic pentru a se potrivi perfect în mână, iar capul este mic pentru a accesa ușor și dinții din spate.

Informatii utile:

  1. Depozitați periuțele de dinți într-un loc uscat Bambusul este un material natural care se păstrează cel mai bine atunci când este depozitat într-un loc uscat. Pentru depozitare, folosiți un suport deschis, care nu este acoperit.
  2. Înainte de prima utilizare La fel ca în cazul tuturor periuțelor de dinți, clătiți bine cu apă înainte de prima utilizare.
  3. Mânerul din bambus. Bambusul este un lemn natural, culoarea căruia se estompează în timp. Partea superioară a mânerului din bambus, care intră în gură poate părea mai deschis la culoare din cauza estompării în timp. Acest lucru este normal și nu afectează experiența de periere.
  4. Durata de viață a unei periuțe de dinți. Cu o îngrijire adecvată, periuța noastră de dinți din bambus va rezista la fel de mult în timp ca o periuță de dinți tradițională din plastic. Medicii stomatologi recomandă înlocuirea periuțelor de dinți la fiecare 3 luni sau dacă periile devin uzate.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate suficientă de pastă de dinți pe periuța de dinți și frecați-vă dinții timp de 2-3 minute. Se recomandă utilizarea acestuia de cel puțin 2 ori pe zi.

Periuțele de dinți din bambus sunt disponibile în trei culori diferite: albastru, galben și roz.

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun