Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Ață dentară din porumb și mentă, 50 m

Ață dentară din porumb și mentă, 50 m
Ață dentară din porumb și mentă, 50 m
NOU
Ață dentară din porumb și mentă, 50 m
Ață dentară din porumb și mentă, 50 m
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Ață dentară din porumb și mentă, 50 m
25,00ron
Fără TVA: 21,01ron

Descriere

50 de metri de ață dentară naturală - în ambalaj din carton reciclat.

Ață dentară puternică și durabilă, cu aromă de mentă - pentru a face experiența extrem de eficientă, plăcută și productivă.

Această ață dentară fantastică din pachetul de îngrijire orală Nordics ajută la prevenirea gingivitei, a bolilor gingivale și a respirației urât mirositoare. Ața dentară în sine este fabricată din porumb și este acoperită cu un strat subțire de ceară naturală pentru a pătrunde cu ușurință în spațiile interdentare înguste.

Ce conține cutia?

O cutie conține 50 de metri de ață dentară pentru a menține o igienă orală adecvată. Ambalajul este realizat din carton reciclat și poate fi refolosit. Produs vegan.

Care sunt beneficiile utilizării regulate a aței dentare?

Utilizarea regulată a aței dentare îndepărtează depunerile, prevenind acumularea plăcii, ceea ce poate duce la tartru. Prin folosirea ușoară a aței dentare, veți putea îndepărta resturile alimentare și depunerile pe care este posibil să nu le vedeți în oglindă și veți putea curăța ușor locurile în care periuța de dinți nu poate

ajunge. Mulți oameni cu gingii sensibile încearcă să evite utilizarea aței dentare de teamă să nu agraveze sângerarea acestora. De fapt, utilizarea aței dentare pe termen lung, poate îmbunătăți sănătatea gingiilor, prevenind astfel sângerarea.

Iar menta proaspătă este încă un motiv pentru a ne menține zâmbetul strălucitor, în timp ce protejăm natura. Nordics creează produse care sunt sănătoase atât pentru dvs., cât și pentru planeta noastră. În fiecare an aruncăm la gunoi până la 700 de milioane de cutii de cupru sau plastic! De aceea, Nordics a ales ambalajul biodegradabil ca distribuitor dentar în locul suportului din plastic.

Ața dentară este acoperită cu o aromă de mentă puternică și de lungă durată pentru a face experiența eficientă și plăcută. Folosirea aței dentare oferă zâmbetului un alt motiv pentru a străluci!

Nordics oferă o gamă completă de alternative care sunt sigure pentru noi și planeta noastră!

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun