Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Apă de gură Parodent, 300 ml

Apă de gură Parodent, 300 ml
Apă de gură Parodent, 300 ml
NOU
Apă de gură Parodent, 300 ml
Apă de gură Parodent, 300 ml
TRANSPORT GRATUIT pt. comenzi mai mari de 120 ron
Apă de gură Parodent, 300 ml
24,00ron
Fără TVA: 20,17ron

Descriere

În gama apelor de gură de la Nordics (care ajută la combaterea gingivitei, combate bacteriile și previne respirația urât mirositoare), cel mai recent produs al companiei este un preparat care se concentrează pe o problemă tipică a adulților.

Apa de gură parodont nu numai că ne lasă o senzație proaspătă și sănătoasă în gură, ci și luptă împotriva unei boli foarte comune care afectează parodontul sever, care nu este altceva decât paradontita.

Ce trebuie să știm pe scurt despre paradontită?

În plus față de cariile dentare, paradontita este cea mai frecventă cauză a pierderii dinților la adulți. La început începe cu simptome mai ușoare: mai întâi apare sângerarea slabă a gingiilor, apoi sângerarea devine din ce în ce mai puternică și mai deasă, iar gingiile se înroșesc și se umflă puțin. Mai târziu, întreaga gingie se poate inflama și poate deveni din ce în ce mai sensibilă și dureroasă. În timp, acest lucru poate duce la slăbirea și apoi pierderea dinților. Degeaba avem dinți sănătoși, dacă parodontala care îi ține nu-și mai joacă rolul în mod corespunzător.

Noua apă de gură de la Nordics a fost dezvoltată de stomatologi proeminenți, a căror specialitate principală este suprimarea gingivitei chiar de la primele semne.

Cum ajută apa de gură parodontală?

Apa de gură parodontală este ideală pentru cei care suferă de gingii inflamate și care sângerează.

Apa de gură organică Parodent este utilizată medical pentru ameliorarea simptomelor parodontitei.

Ingredientul său activ este lactatul de aluminiu, care strânge și întărește gingiile, ajutând astfel la combaterea parodontitei. Lactatul de aluminiu din produs răcorește plăcut gura, cu aroma sa astringentă, dar și mai important este, că închide golurile dintre gingii și dinți.

Gustul puternic de mentă al produsului ne reîmprospătează respirația și asigură o igienă orală adecvată cu efectul său puternic antiseptic.

Totuși, este bine de știut: utilizarea apei de gură singură nu este un substitut pentru spălarea dinților!

Apa de gură nu este capabilă să îndepărteze placa și resturile alimentare de pe dinți la fel de eficient ca și spălarea dinților. Prin urmare, utilizarea apei de gură este utilizată pentru a completa rutina de periere.

Instrucțiunile de utilizare:

După ce te-ai spălat pe dinți și ai folosit ața dentară, clătește-ți bine gura cu ea. Utilizați de două ori pe zi, la sfârșitul rutinei de periaj dimineața și seara.

A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este recomandat copiilor sub 7 ani. Nu diluați, înghițiți sau beți lichidul.

Produsul vegan, fără OMG, ambalată într-o sticlă de plastic 100% reciclabilă!

Ingrediente:

Apă, Poloxamer 407, hidrolizat de amidon hidrogenat, alcool benzilic, aromă, fenoxietanol, lactat de aluminiu, salicilat de metil, zaharină de sodiu, extract de Mentha piperita (mentă), CI 14720 (colorant alimentar), limonen

Nordics oferă o gamă completă de alternative care sunt sigure pentru noi și planeta noastră! Sticla acestui produs este fabricată din plastic 100% reciclat.

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun