Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)

Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
NOU -10 %
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
Extract din Frunze de măslin de 6750mg, 60capsule (20% Oleuropein)
57,00ron
63,00ron
Fără TVA: 47,90ron

Descrierea produsului:


Frunza de măsline a fost folosită pentru prima dată din punct de vedere medical în Egiptul Antic, și a fost un simbol al puterii cerești. Este frunza măslinului, numită Olea europaea. Frunzele de măsline au fost folosite în dieta umană ca extract, sub formă de pulbere sau ceai. Acestea conțin mulți compuși potențial bioactivi care au proprietăți antioxidante, antihipertensive, antiaterogenice, antiinflamatorii, hipocolesterolemice și hipoglicemice - similare cu beneficiile pentru uleiul de măsline. Din ce în ce mai multe studii demonstrează că frunza de măsline este un instrument medicinal puternic; plantele de măsline beneficiază de suport pentru sistemul cardiovascular și imunitar, o creștere a energiei și reglează tensiunea arteriale sănătoase. La începutul anilor 1800, frunzele de ulei zdrobite au fost folosite în băuturi pentru a reduce febra, câteva decenii mai târziu, au fost folosite în ceai ca tratament pentru malarie. În medicina marocană, extractul de măsline este infuzat pentru stabilizarea zahărului din sânge și pentru controlul diabetului.

Oleuropeina, unul dintre principalii compuși din frunzele de măsline, a atras atenția de la începutul anilor 1900 datorită proprietăților sale antivirale, antibacteriene și antifungice. Studiile au constatat că oleuropeina, care este un polifenol, este un antioxidant puternic care reduce tensiunea arterială în mod natural și previne bolile cardiovasculare.

Măslinele continuă să fie un stabilizator alimentar în țări precum Maroc, Italia, Spania, Franța, Liban și Siria, iar datorită unor studii științifice recente care demonstrează beneficiile sale pentru sănătate, frunza de măsline devine din ce în ce mai cunoscută și apreciată. Astăzi, frunza de măsline câștigă recunoașterea pentru diferitele sale beneficii pentru sănătate.

Oamenii din regiunea mediteraneană au folosit de mult timp frunzele de măsline ca parte a dietei lor și în medicamentele tradiționale. Uleiul de măsline și extractul de frunze de măsline "sunt ambele produse ale plantei de măsline, dar frunzele conțin concentrații mult mai mari de substanță terapeutică oleuropeină decât se găsește în fruct, din care este produs uleiul", spune Charles Passler, DC, nutriționist. Oleuropein, pentru cei care vă întrebați, "este un booster imun cu capacități antiinflamatorii și antioxidante", spune el.

Capsulele Prowise Leaf Extract sunt fabricate în Marea Britanie la codul de practică GMP și la certificarea de asigurare a calității ISO 9001. Se utilizează numai materii prime de calitate superioară, în forma lor cea mai înaltă și cea mai pură.

Sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane.

 

BENEFICII CHEIE:

1. Susține un sistem imunitar sănătos și ajută la menținerea unor niveluri sănătoase de zahăr din sânge. Frunzele de măsline au proprietăți antivirale, oferindu-le posibilitatea de a preveni răceala comună și de a trata virusurile periculoase. Cercetările arată că extractele de frunze de măsline luptă eficient împotriva unui număr de microbi care cauzează boli, inclusiv a unor virusuri care provoacă gripă și alte infecții respiratorii. Compușii puternici din frunzele de măsline distrug organismele invadatoare și nu permit virușilor să se reproducă și să provoace o infecție. De fapt, frunza de măsline este atât de benefică pentru sănătatea noastră, încât tratamentul cu extracte de frunze de măsline a inversat multe modificări asociate infecției HIV-1 într-un studiu efectuat la Școala de Medicină a Universității din New York. Studiile au arătat o reducere semnificativă a nivelului ridicat de colesterol din LDL și zahăr din sânge și hemoglobina A1C la subiecții diabetici care iau extract de frunze de măsline. Extractul influențează, de asemenea, modul în care organismul interacționează cu zahărul - controlează nivelurile de glucoză în organism și are efecte hiperglicemice, ceea ce înseamnă că vă va menține glicemia din sânge. Polifenolii din frunza de măsline joacă un rol vital în întârzierea producției de zahăr, care provoacă boli inflamatorii precum diabetul.

2. Ajută la susținerea sistemului circulator sănătos, a nivelului de colesterol, a producerii de energie. Frunzele de măsline au fost folosite ca un tonic pe bază de plante pentru a susține funcția cardiovasculară de mii de ani. Dozele mari de extract de frunze de măsline au arătat că ajută la reducerea nivelurilor ridicate de LDL-colesterol și ajută la menținerea tensiunii arteriale normale. Oleuropeina, principala glicozidă prezentă în frunza de măsline, și hidroxitrosolul, produsul principal al oleuropeinei care este prezent în măsline și frunzele de măsline, au fost legate atât de reducerea bolii cardiace coronariene, cât și de anumite forme de cancer. Un studiu realizat la Școala de Științe Biomedicale din Australia a examinat șobolani care au fost hrăniți cu o dietă bogată în grăsimi și carbohidrați pe timp de 16 săptămâni. Șobolanii care nu au fost tratați au prezentat semne de depunere a grăsimilor abdominale și hepatice crescute, depuneri de colagen în inimă și ficat, rigiditate cardiacă și markeri de stres oxidativ. Șobolanii care au fost tratați cu extracte de frunze de măsline au îmbunătățit sau normalizat funcțiile cardiovasculare, hepatice (funcția hepatică) și metabolice. Acest studiu sugerează că extractele de frunze de măsline inversează stresul cardiovascular și inflamația cronică, care provoacă boli.

3. Frunzele de măsline conțin oleuropeină, care este un polifenol care poate ajuta la prevenirea în greutate și reduce riscul de obezitate.

4. Extractul de frunze de măsline se luptă cu inflamația. Un număr mare de studii efectuate în primul rând pe șoareci, apoi pe oameni, au constatat că oleuropeina are proprietăți antiinflamatorii majore. Și deoarece inflamația este responsabilă pentru lipsa de probleme fizice și psihice, acesta este un beneficiu major pentru sănătate.

5. Tratează artrita. Artrita este o boală articulară care determină umflarea și durerea articulațiilor; cuvântul cheie aici este umflarea - ceea ce înseamnă inflamație. Deoarece frunza de măsline este un agent antiinflamator, acesta funcționează ca un remediu natural pentru artrită. Un studiu din 2012 a constatat că extractele de frunze de măsline reduc în mod semnificativ umflarea labei la șobolani cu artrită; acest lucru se datorează faptului că extractele au fost capabile să reducă inflamația care a fost prezentă în articulații. Osteoartrita este cel mai frecvent tip de artrită, care afectează mai mult de 33 de milioane de adulți americani. Acest lucru se întâmplă atunci când cartilajul dintre oase și articulație se desprinde, ceea ce permite frecarea oaselor, în loc să le dea protecția și perna cartilajului. Studiile au arătat că extractele de frunze de măsline reduc durerea cronică asociată cu osteoartrita și reduc producția de citokine și enzime care sunt markeri pentru procesul inflamator.

6. OLE ar putea juca un rol în prevenirea cancerului. Frunzele de măsline prezintă un rol important ca tratament natural al cancerului datorită capacității sale de a opri procesul angiogen, care stimulează creșterea tumorilor. Compusul oleuropein are un efect antioxidant și antiangiogen prin inhibarea reproducerii și migrării celulelor tumorale avansate. Un studiu realizat în 2009 în Grecia a arătat pentru prima dată că extractele de frunze de măsline au o potență puternică antioxidantă și inhibă reproducerea celulelor canceroase și a celulelor endoteliale. Extractele frunzei de măsline au încetinit creșterea celulelor asociate cu cancerul de sân, cancerul vezicii urinare și cancerul cerebral.

7. Îmbunătățește funcția creierului. Un alt beneficiu al frunzei de măsline este efectul său  pozitiv asupra funcției creierului. Studiile arată că oleuropeina, una dintre principalele componente ale frunzei de măsline, poate reduce simptomele sau apariția tulburărilor legate de vârstă, cum ar fi demența și boala Alzheimer. Cercetările sugerează că există o legătură între radicalii liberi și Alzheimer - deoarece frunza de măsline este un antioxidant, ajută la combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi și protejează creierul de pierderea memoriei. Utilizarea de infuzii de frunze de măsline sau extracte este o modalitate naturală și eficientă de a trata boala Alzheimer în mod natural.

8. Este bun pentru sănătatea inimii. Studiile au constatat că OLE ar putea fi benefic atunci când vine vorba de combaterea bolilor cardiovasculare. "Compușii din frunzele de măsline au demonstrat că ajută la prevenirea formării plăcilor arteriale legate de infarct miocardic și accident vascular cerebral", spune dr. Passler.

9. Vă poate mări energia. Un alt compus benefic din extractul de frunze de măsline este acidul oleanolic. Acest acid interacționează cu acizii biliari într-un mod care crește metabolismul, stimulează funcționarea corectă a tiroidei și, în cele din urmă, conduce la creșterea energiei.

10. Ucide bacteriile și ciupercile. Un beneficiu important pentru frunzele de măsline este capacitatea sa de a lupta împotriva infecțiilor, inclusiv infecțiile cu candida, meningita, pneumonia, oboseala cronică, hepatita B, malaria, gonoreea, zona zoster și tuberculoza. De asemenea, tratează infecții ale urechii, infecții ale tractului urinar și ale căilor urinare. Un studiu realizat în 2003 a demonstrat că extractele de lapte de măsline au un efect antimicrobian împotriva bacteriilor și ciupercilor. În cadrul studiului, extractele de frunze de măsline au ucis aproape toate bacteriile testate, inclusiv dermatofitele (care cauzează infecții pe piele, păr și unghii), candida albicans (agent de infecții orale și genitale) și celule Escherichia coli (bacterii găsite în intestinul inferior ).

11. Protejează pielea. Frunzele de măsline au puterea de a inversa anii de deteriorare a pielii și semnele îmbătrânirii. Datorită proprietăților antioxidante ale frunzei de măsline, aceasta ajută la prevenirea anumitor tipuri de leziuni ale celulelor, în special cele cauzate de oxidare. Alimentele și ierburile care conțin antioxidanți sunt instrumente excelente pentru sănătatea pielii și a celulelor. Divizia de farmacologie biochimică din Japonia a constatat că extractul de frunze de măsline, administrat la șoareci cu leziuni de radiații UV, a diminuat grosimea pielii și elasticitatea pielii, care sunt semne de afectare a pielii. De asemenea, tratamentul a inhibat carcinogeneza pielii și creșterea tumorilor.

12. Extract de frunze de măsline de înaltă rezistență cu 20% Oleurpein activ.

 

Ingrediente active / 1 capsulă: Extract de frunze de măsline 450 mg 15: 1 (20% Oleurpein), echivalent frunze întregi 6750 mg

Alte ingredient: Capsulele de legume din frunze de măsline sunt încapsulate cu aceste ingrediente naturale: Capsula: hidroxipropilmetilceluloză; Transportator: maltodextrină; Agent de coagulare: dioxid de siliciu; Agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

 

Instrucțiuni: Luați 1-2 capsule de Olive Leaf Extract zilnic cu alimente. 1 cutie conține 60 de capsule.

Nu conține: sare, amidon, grâu, porumb, gluten, lactoză, drojdie, lactate, conservanți artificiali, culori artificiale sau organisme modificate genetic.

În sarcină, alăptare sau în cazul diverselor boli, cereți recomandarea specialistului sau a medicului.

 Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina soarelui. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor.

 Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuieasca o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

 Nu este recomandat utilizarea persoanelor sub 18 ani.

 Nu depășiți doza recomandată, doar la recomandarea medicului.

 Efectele secundare ale acestui supliment sunt rare, dar vă rugăm, încetați administrarea și adresați-vă medicului, imediat, în cazul unui efect secundar.
Reviews

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun