Menu
Coș de cumpărături
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici

Bărbați

Bărbați
Biotina este o vitamină B solubilă în apă, care ajută organismul să transforme alimentele în energie.Este deosebit de important în timpul sarcinii și alăptării.Biotina este una dintre vitaminele B, cunoscută și sub numele de vitamina B7.A fost denumită coenzima R și vitamina H. H reprezintă Haa..
62,00ron
Fără TVA:52,10ron
Colagen Lichid - articulații sănătoase Colagen Lichid - articulații sănătoase
NOU Fabricat în Suedia
Brand: Swedish Nutra
Putini oameni cunosc importanta rolului pe care colagenul il joaca in structura propriului corp. Stiati ca peste 60% din structura cartilajului articular este formata din colagen? Cunoscuta si sub numele de proteina a tineretii, colagenul este lantul care mentine legatura dintre celule, oferind spri..
125,00ron
Fără TVA:105,04ron
Colagen Lichid din pește - păr, piele, unghii, articulații Colagen Lichid din pește - păr, piele, unghii, articulații
NOU Fabricat în Suedia
Brand: Swedish Nutra
Riduri? Pielea nu mai are elasticitate? Unghii casante? Păr subțiat și care cade? Toate au o simplă rezolvare acum! Colagenul! Ușor de folosit și cu un gust plăcut, colagenul aduce frumusețea din interior la exterior, ieșind în evidență prin absorția sa rapidă și eficientă! Ce este colagenul și la c..
125,00ron
Fără TVA:105,04ron
Raspberry Complex (complex de zmeură) este o combinație de ingrediente care vă va ajuta să obțineți mai multă energie și putere.De asemenea, aceste capsule ușor de utilizat, vă vor ajuta să reduceți greutatea corpului.Ingredientele principale sunt Zmeura, care este cunoscută sub numele de "Cel m..
50,00ron
Fără TVA:42,02ron
 Green Lipped Mussel (Scoica cu cochilie verde)  este un supliment alimentar de înaltă calitate. Green Lips Mussel, originar din Noua Zeelanda, conțin niveluri ridicate de glicoproteine ​​care amortizează inflamația articulațiilor artritice și provine din cele mai curate și mai pure ap..
71,00ron
Fără TVA:59,66ron
Mangosteen  (Mangostan) Supreme + de 500 mg, 120 capsule Mangosteen  (Mangostan) Supreme + de 500 mg, 120 capsule
NOU -18 %
Mangosteen, sau mangostan, este cunoscut pentru valoarea sa nutrițională ridicată și calitățile de susținere a sănătății. Este un antioxidant puternic care poate susține un sistem imunitar sănătos, precum și susține pielea, părul și unghiile sănătoase. Fructele mangosteenului sunt mici, purpurii..
79,00ron 96,00ron
Fără TVA:66,39ron
Multivitamine + Fier, 180 capsule Multivitamine + Fier, 180 capsule
NOU -9 %
Tabletele Multivitamine și fier + sunt un amestec special de vitamine esențiale și fier într-o tabletă convenabilă zilnică. Multivitaminele cu fier pot fi administrate zilnic pentru a oferi asistență medicală, încurajând în același timp părul, pielea, unghiile, dinții și oasele sănătoase. O multivit..
60,00ron 66,00ron
Fără TVA:50,42ron
Supliment alimentar Joint Ace +, 180 capsule Supliment alimentar Joint Ace +, 180 capsule
NOU -15 %
Complexul de glucozamină și condroitină este un supliment alimentar pentru articulații sănătoase și flexibile, care conține 500 mg de glucozamină sulfat, 400 mg de condroitină și 65 mg de vitamină C. Vitamina C a fost de asemenea adăugată pentru a permite suplimentului absorbție ușoară și mai bi..
97,00ron 114,00ron
Fără TVA:81,51ron
Capsula Vitamina B Complex este un supliment zilnic de vitamina B care conține cel puțin 100% NRV (Nutritional Reference Value) pentru fiecare vitamină.Complexul de Vitamina B  conține toate cele 8 vitamine B care alcătuiesc complexul de vitamina B - B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12. Fiecare din..
100,00ron
Fără TVA:84,03ron
 Vitamina K a fost descoperită în 1929 ca un nutrient esențial pentru coagularea sângelui (coagularea sângelui). Descoperirea inițială a fost raportată într-o revistă științifică germană, unde se numea "Koagulationsvitamin" – de aici provine demunirea "K". De asemenea, a fost descoperit de ..
69,00ron
Fără TVA:57,98ron
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)